Ontdek Córdoba

Cordoba fietstour: fietsen in Cordoba met gids & fietstips

Ontdek de beste fietsroutes, fietstours en fietstochten en geniet van Córdoba


Fietsen in Córdoba


Fiets door Cordoba vol met historische monumenten en smalle straatjes. Het is de ideale plek om een paar dagen te vertoeven en een goed beeld te krijgen van de stad. Ontdek de beste plekjes met onze fietstour en fietstips en mis niks van Cordoba. Met veel gezellige pleintjes, restaurants en barretjes verveel je er geen moment. 

€27,50 p.p.

Vanaf €27,50 p.p.

Fietstours in Córdoba


Ga fietsen in Córdoba en ontdek alle hoogtepunten en verborgen geheimen van de stad met de bikes. Tijdens de gezellige fietstour door Cordoba samen met een gids kun je Cordoba verkennen in korte tijd.


Fietstochten in Córdoba

 

Wil je de hoogtepunten en geheimen van Cordoba ontdekken? Maak dan een heerlijke fietstocht door Cordoba. Samen met een ervaren Nederlandssprekende gids fiets je langs de mooiste bezienswaardigheden van Cordoba en leer je meer over de geschiedenis en cultuur van de stad. Ben je met een groep kun je ervoor kiezen om een ​​privé fietstocht te maken met een Nederlandse gids. De gids zorgt voor een persoonlijke fietstocht op maat door Cordoba, perfect voor families, vriendengroepen en bedrijven.


Fietstips in Córdoba


Cordoba is zeer fietsvriendelijk! Het is een compacte en overzichtelijke stad waar je gemakkelijk doorheen kan fietsen, je fietst zo van de ene naar de andere bezienswaardigheid. Bij warm weer en vooral in de zomer maanden kun je het beste 's ochtends of' s avonds laat fietsen. Vermijd het historische centrum op de fiets vanwege de drukte, op sommige plaatsen is fietsen zelfs niet toegestaan. Buiten het historische centrum kunt je echter meteen genieten van een ontspannende fietstocht in de smalle steegjes en gezellige terrasjes. In Córdoba vind je veel fietspaden en straten zonder verkeer. Het stallen van de fiets is wel een uitdaging, dus zorg ervoor dat je hem op slot zet en plaats de fiets 's nachts binnen.


Fietsroutes in Córdoba


Voor liefhebbers van mountainbikes is Cordoba een goed startpunt. In de omgeving van Cordoba kun je over kronkelende zandwegen en rustige paden fietsen. Neem een fietstocht naar Medina Azahara met gids of huur een fiets en ga op eigen gemak naar dit oud moors stadje. Om de omgeving van Cordoba te verkennen kun je terecht bij de vele fietsverhuurbedrijven. Naast gewone stadsfietsen, elektrische fietsen en kinderfietsen kunt je ook mountainbikes huren, wat erg handig is als je in de bergen van Cordoba wilt fietsen.

Tip: boek nu je hotel of accommodatie direct online


Via Booking.com is het zeer gemakkelijk als het aankomt van het boeken van een hotel of accommodatie. Hun prijzen zijn altijd scherp en omboeken of annuleren is vaak zonder kosten.

Booking.com

Wat leuk dat je tot hier bent gekomen! Wie ben ik...

Mijn naam is Francisco, geboren in Nederland maar al sinds 2006 wonende in Spanje. Op jonge leeftijd ben ik met mijn ouders naar Córdoba (Andalusië) verhuisd. Een prachtige stad waar mijn moeder oorspronkelijk vandaan komt. 


Na mijn studie toerisme ben ik sinds 2017 gediplomeerde gids in Córdoba en eigenaar van een delicatessen winkel Descubre Córdoba. Naast culturele (fiets-) tours door de stad, geef ik ook graag wijnproeverijen en laat ik je kennismaken met de spaanse gastromonie.